På vores gårde har vi slagtekalve- og slagtesvineproduktion, planteavl, gårdbutik samt ferieudlejning.PILEGÅRD


Pilegård er der hvor familien Nielsen bor, og hvor gårdbutikken findes. Her er der mulighed for at købe lækkert kalvekød.
På Pilegård er der i 03/04 opført en slagtesvinestald med 1008 stipladser. Stalden er en V-stald også kaldet en velfærdsstald, hvor grisene har et udendørsareal, de frit kan benytte sig af samt et indendørsareal. Hvert år produceres der 3200 bornholmergrise, som er en bornholmsk velfærdsgris. Grisene fodres med byg og hvede, som er dyrket på egne marker samt indkøb af tilskudsfoder.


NYGÅRD


Nygård er basen for vores daglige drift. På Nygård har vi i 2012 omlagt mælkeproduktionen til slagtekalveproduktion. I 2018 udvidede vi med en ny stald, med plads til 230 kalve.
Der er opstaldet omkring 1.000 kalve, fra 14 dage gamle til 12 måneder.
På Nygård findes der også en ferielejlighed, som udlejes i højsæsonen. Turisterne kan få et godt indblik i hverdagen på bondegården.

PLANTEAVL

På de 2 gårde drives ialt 290 ha, hvoraf de 20 er forpagtet. Der rådes over en effektiv og moderne maskinpark, således at mest muligt arbejde kan udføres selv. Derudover udfører vi en smule maskinstationsarbejde.
Filosofien i virksomheden er, at producere så meget foder som muligt selv for at sikre den optimale foderkvalitet til dyrene.
Der dyrkes hvede, byg, havre, og raps.